Benieuwd naar jouw toekomst in onze scholengroep?
Ontmoet onze Inspirascholen op de jobevents!

Kriebelt het om in het onderwijs te werken? Op zoek naar een job in je eigen streek?
Kom langs tijdens onze gezellige jobevents en maak live kennis met onze betrokken en warmbitieuze directies, scholen en scholengroep!
Stel vragen aan onze experten en ontdek onze troeven als werkgever. Je krijgt er ook een preview van de nieuwste vacatures.

Écht alle profielen zijn welkom! Het maakt niet uit of je nu net afgestudeerd bent, in de privésector werkt of al jaren onderwijservaring hebt.

Er zijn heel wat openstaande vacatures waar je meteen voor kan solliciteren. Bekijk zeker eens de vacatures van Inspirascholen bij de VDAB!
Niet onmiddellijk gevonden wat je zocht? Kom dan alsnog langs om ons te leren kennen én je gegevens bij ons na te laten. Wie weet, als jouw profiel een match is, contacteren we je heel snel terug met een passende vacature… Dus win-win, toch?

Onze vacatures

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is om in het onderwijs, bij één van onze Inspirascholen, te werken.

Je kan bij ons aan de slag als leerkracht, kinderverzorger, opvoeder, leerondersteuner, administratief of financieel medewerker, context- en leefgroepbegeleider, … Én we bieden daarnaast ook een ruime waaier aan logistieke functies aan zoals buschauffeur, busbegeleider en (campus)onderhouds- en keukenmedewerker.

Waar en wanneer

Maandag 22 april 2024 – regio Ieper
Doorlopend van 17.00 tot 20.00 uur in de polyvalente zaal van GO! Ieper (Plumerlaan 24, 8900 Ieper).
Parkeren kan vlot voor de school. De locatie is eveneens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (station Ieper op wandelafstand).

Dinsdag 23 april 2024 – regio Diksmuide
Doorlopend van 17.00 tot 20.00 uur in de buitenklas van GO! Diksmuide (Grauwe Broedersstraat 73, 8600 Diksmuide).
Parkeren kan vlot voor de school of op de zijparking. De locatie is eveneens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (station Diksmuide op wandelafstand).

Donderdag 25 april 2024 – regio Westkust
Doorlopend van 17.00 tot 20.00 uur in het open leercentrum van GO! Veurne (Smissestraat 3, 8630 Veurne).
Parkeren kan vlot nabij school op de randparking Oude Vestingstraat. De locatie is eveneens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (station Veurne op wandelafstand).